Næstved Museumsforening i en Corona-tid

Maj 2020

Kære medlem

Selv om museerne så småt snart kan åbne er usikkerheden fortsat stor, og bestyrelsen har derfor besluttet at udskyde den planlagte udflugt til Vikingecenteret ved Tissø og Holbæk Museum.
Vi er opmærksomme på at en del af vore medlemmer kan være betænkelige ved at samles i en større gruppe i forbindelse med en udflugt.
Vi regner med at gennemfør udflugten senere eventuelt til næste forår.

Generalforsamlingen er fortsat udskudt.
Jeg regner med i løbet af kort tid at kunne lægge bestyrelsens skriftlige beretning samt årsregnskabet ud på foreningens hjemmeside.
I mellemtiden kan de medlemmer, der fortsat ikke har betalt kontingent benytte ventetiden til at få det ordnet 😉

I skrivende stund forventer vi, at Holmegaard Værk kan åbne den 8. juni og måske endda før.
Vi glæder os til det.
I den forbindelse skal jeg oplyse, at medlemskortet til Næstved Museumsforening ikke giver gratis adgang til Holmegaard Værk, men det giver en rabat på 35,- kr.
Da adgangen til Holmegaard Værk i begyndelsen kan at blive reguleret og da der bliver meget at se på, vil jeg opfordre foreningens medlemmer til at erhverve et årskort, der giver ubegrænset adgang til alle museets afdelinger.
Årskortet koster 295,- kr. og museumsforeningens medlemmer får en rabat på 10% heraf. Samtidig vil dette være med til at hjælpe museet i en økonomisk vanskelig coronatid.

Endelig kan jeg oplyse, at bestyrelsen er ved at lægge sidste hånd på efterårets program i foreningen, idet vi håber, at vi kan se frem til mere 'normale' tilstande.
Mere om programmet senere.

Næstved Museumsforening
Ole Madsen