Vil du være frivillig på det store Designmarked på Det Ny Holmegaard?

Fredag og lørdag 27. og 28. april kl.11-17

Den 27. og 28. april kl.11-17 slår Museum Sydøstdanmark dørene op til det store designmarked på Det ny Holmegaard.

Markedet arrangeres i samarbejde med Wedocraft, Museum Sydøstdanmark og Kulturland, og de vil varme op for det gamle Holmegaard Glasværk med en masse talentfulde designere og kunsthåndværkere.
Der vil være designmarked, et DIY område, DIY workshops med professionelle designere, kreative Kulturlandsværksteder for hele familien, KreaLab for børn, miniudstilling med Holmegaard Glas og Kähler Keramik, bålhygge, food trucks og en indbydende café.

På de to dage derude varetager Museet billetsalg, café, museumsbutik samt diverse småopgaver. Det er primært de fastansatte (både arkæologer, PA'er, afdelingsledere m.fl) fra Næstved, men også de øvrige museer under Museum Sydøstdanmark, der kommer til at være på stedet samt enkelte timelønnede.

Har du som medlem af Museumsforeningen lyst til at give en hånd med og få en fællesoplevelse med museet og de ansatte, så meld dig straks til undertegnet (senest mandag d.23.april) og oplys, om du kommer begge dage, 1 dag, nogle timer eller????

Jeg tror, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige 😊

Har du eventuelle specifikke spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Stine fra Næstved Museum på mobil 3119 1396 / ssh@museerne.dk

Birgit i bestyrelsen
bpb@c.dk / 2088 8595