Næstved Museumsforenings forårsprogram

Hverdagen begynder at nærme sig det normale.
Holmegaard Værk er åbnet igen og forbereder en udstilling med keramik af Picasso.

Næstved Museum – Helligåndshuset åbner den 1. marts.
Næstved Museumsforening er også parat til forårssæsonen, og vi har i bestyrelsen planlagt følgende aktiviteter:

Den 28. februar, kl. 16.30 er der et fyraftensmøde, hvor museumsinspektør Tim Aunkilde vil fortælle os, hvad arkæologiske knoglefund kan fortælle os.
Mødet afholdes i Boderne.

Den 23. marts, kl. 19.00 kommer Museumsinspektør Leif Lauritsen og holder foredrag om vikingeborgene på Lolland og Falster. Dette foredrag afholdes også i Boderne.

Den 19. april, kl. 19.00 er der igen et foredrag, denne gang om vikingerne omkring Tissø.
Foredraget kan ses som en optakt til forårets udflugt den 8. maj. Dette foredrag holdes i Sct. Peders Sognegård.

Den 26. april, kl. 19.00 afholdes generalforsamling i Sct. Peders Sognegård.

Den 2. maj, kl. 16.30 er der igen et fyraftensmøde, hvor museumsinspektør Majken Ryeholm Etheridge vil fortælle om tøjmoden i Middelalderen. Dette møde afholdes i Boderne.

Den 8. maj inviterer vi til en kør-selv udflugt, der først går til vikingecenteret ved Tissø og derefter til et besøg på Holbæk Museum.

Det kan oplyses at årets middelalderfestival – Næstveds Søjler – i år afholdes i dagene 17. og 18. juni, hvor Næstved Museumsforening også vil være en aktiv deltager.

Der vil komme særskilte indbydelser til de enkelte arrangementer.

Skulle du endnu ikke have betalt dit kontingent for 2022, kan det endnu nås ved indbetaling på konto 9819 4582703022 eller MobilePay på 208822
(250,- kr. for et husstandsmedlemskab og 175,- kr. for et personligt medlemskab).

Vel mødt til forårets arrangementer.
Næstved Museumsforening
Ole Madsen