Opslag fra arrangementskalenderen

Torsdag d. 30/5 og torsdag d. 20/6, begge dage kl. 16.30
Kählerbyvandring v. Næstved Museum

Mødested i Museumshaven ved Helligåndshuset

Torsdag d. 30/5 (udsolgt) og torsdag d. 20/6 kan du komme med på byvandring i Næstved by og se Kählerfamiliens aftryk på byens bygninger og facader. Byvandringerne starter begge dage kl 16.30 med mødested i Museumshaven ved Helligåndshuset.

Kählers keramik er historien om det sprudlende keramikeventyr med epicenter i Næstved. Gennem de fire Kähler-generationer har der særligt været to geografiske fixpunkter i byen for virksomheden. Første generation af Kähler havde værksted 'down town', mens anden generation af familien byggede sit eget værksted lidt uden for byen på Kählerbakken.

Vi følger i fodsporene på den store Kähler-familie der i den grad har sat deres præg på Næstved by. Vi dykker ned i den vidtforgrenede familiehistorie. Og vi zoomer ind på den keramikarv de har givet os både i bybilledet og i hjemmene.

Prisen for medlemmer af museumsforeningen er: 55 kr + gebyr

Bemærk at det ikke er muligt, at købe billet ved byvandringens begyndelse.

Køb derfor din billet på forhånd i museumsbutikken i Helligåndshuset eller via linket på Næstved Museums hjemmeside: naestved-museum.dk

Der vil være gebyr på billetten, uanset om den købes i butikken eller online.

Ved spørgsmål el.l. er I velkomne til at kontakte publikums- og arrangementsansvarlig, Karen Marie Westermann på mail kmw@museerne.dk

Karen Marie Westermann
Publikum- og arrangementsansvarlig Næstved Museum
kmw@museerne.dk
Museum Sydøstdanmark
Algade 97
DK-4760 Vordingborg
+4570701236
museerne.dk

 

Se hele arrangementskalenderen