Opslag fra arrangementskalenderen

Torsdag, 22 februar, 16:30 til 17:30
DesignMuseum Næstved i Boderne

Fyraften på Næstved Museum

Omvisning i 'Strikket Renæssance'

Kom med leder af Næstved Museum Mette Bielefeldt Bruun bag kulisserne på vores nuværende udstilling 'Strikket Renæssance' af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne.

Hele efteråret har besøgende strømmet til Boderne for at se den unikke strikudstilling af moderne maskinstrikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil.

I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Udstillingen der er blevet skabt i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og lige nu har vi altså æren af at kunne præsentere de unikke strikværker på Næstved Museum.

Denne eftermiddag vil man kunne komme helt tæt på udstillingen og de enkelte kreationer, når Mette Bielefeldt Bruun vil dykke ned i både dragthistorie, Renæssanceportrætternes karakteristika og teknikken bag den moderne maskinstrik.

Entré: 75,00 kr.

 

Se hele arrangementskalenderen