Opslag fra arrangementskalenderen

Fredag, 27 april og lørdag, 28 april, begge dage kl. 11 til 17
Wedocraft på Det Ny Holmegaard

Designmarked og Kulturland

Fra d. 26.-28. april 2018 åbner Wedocraft og Museum Sydøstdanmark dørene til det gamle Holmegaard Glasværk og omdanner stedet til et spændende designmarked krydret med et inspirerende kulturland og kreativt laboratorium for børn, professionelle workshops for voksne, en platform for DIY-nørder, udstilling om områdets historie og lækkert mad.

På Wedocraft på Det Ny Holmegaard - designmarked vil professionelle og upcoming designere, kunsthåndværkere og kreative iværksættere fra hele landet invitere designelskere ind i deres univers. Ved deres stande vil man kunne møde designeren selv, høre historien bag produkterne og købe deres unikke varer. De designmæssige omdrejningspunkter på Wedocraft på Det Ny Holmegaard - designmarked vil være illustrationer, tekstildesign, keramik, smykker, beklædning, interiørdesign, kreativ botanik, industrielt design og kunsthåndværk.

På Wedocraft på Det Ny Holmegaard - kulturland åbner vi dørene for at vores gæster - voksne som børn - kan fordybe sig i spændende teknikker sammen med professionelle designere og DIY-nørder, og børn kan dykke ned i en kreativ og skabende verden. Her bliver der rig mulighed for at lære, bruge sine sanser og blive inspireret. Værkstederne vil variere fra strik og hækling til læder og træsnit.

Sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen og hold øje med siden her - vi opdaterer løbende programmet med flere detaljer for markedet.

Sted:
Det Ny Holmegaard, Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard

 

Se hele arrangementskalenderen