Opslag fra arrangementskalenderen

Torsdag, 25 januar, 17:30 til 21:30
DesignMuseum Næstved i Boderne

Smock for en ribstrik

Workshop om broderi og smocksyning på strik

Kom med til workshop med tekstilformidler Birgitte Bruun Rasmussen om broderi og smocksyning på strik torsdag d. 25. januar 2018.

I relation til DesignMuseum Næstveds nuværende udstilling ’Strikket Renæssance’ af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne, har vi sammensat et program bestående af en række arrangementer i løbet af udstillingsperioden, der alle på den ene eller anden vis behandler enten strik, Renæssance eller håndarbejde – eller alle tre ting på én gang.

Denne workshop er ingen undtagelse og denne aften vil tekstilformidler Birgitte Bruun Rasmussen gøre os meget klogere på smocksyningen på strik.

Aftenen indledes med et besøg i Boderne, hvor der vil være mulighed for at se vores aktuelle udstilling ’Strikket Renæssance’ af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne, hvorefter selve workshoppen vil finde sted i Næstved Kunstforenings lokaler på Sct. Peders Kirkeplads 14. Her vil der også blive serveret kaffe og kage.

Workshoppen afholdes af kunsthåndværker Birgitte Bruun Rasmussen. Birgitte er uddannet Tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremme UCC og har speciale i tekstiltryk, broderi og kulturel formidling. Hun har sit eget firma Tekstilmagi, hvorfra hun arbejder og afholder kurser og workshops i tekstile teknikker og kreative arbejdsmåder.

Mere information om workshoppen følger, men skynd jer allerede nu at sætte kryds i jeres kalender d. 25. januar 2018.

Det er endnu ikke muligt at købe billet til arrangementet, men hold øje med siden her (Næstved Museums hjemmeside) - vi lægger snarest muligt et link op til billetsalget. Vil du allerede nu sikre dig en plads til workshoppen, kan du skrive til Publikums- og arrangementsansvarlig Stine Spandet Haurum på ssh@museerne.dk og reservere en plads.

Entré:
140 kr. + gebyr /
For medlemmer af museumsforeningen 100 kr. + gebyr

 

Se hele arrangementskalenderen