Havelauget

Næstved Museumsforenings havegruppe passer Museumshaven, der ligger i Ringstedgade 4, ved siden af Helligåndshuset og foran kustodeboligen.
Haven er en lille grøn oase i bymidten med skyggefulde træer, små græsplæner og havebassin samt borde og bænke, hvor borgere og museumsgæster kan nyde freden og evt. spise medbragt mad.

I haven gror krydderurter, lægeurter, nytteplanter og prydplanter, og det er havegruppens opgave, at holde haven pæn og fjerne uønskede vækster. Græsset og gruset ordner museets gartner.

Arbejdssæsonen er fra marts til september, mødedatoer aftales på 1. mødedag.
Medbring havehandsker og rosensaks.

Har du lyst til at være med til hyggeligt samvær og let havearbejde, kontakt da venligst
Susanne Nabe-Nielsen
s.nabe-nielsen@stofanet.dk

TLF: 20 78 02 66


Oktober 2018

Havelauget holdt sidste planlagte møde i denne sæson den 10/10. Museumshaven skulle gøres klar til Høstmarked og Æblecafe’ onsdag i skolernes efterårsferie.

Vi mødtes denne gang kl. 9 og startede med en kop kaffe, inden vi gik i gang med fjernelse af visne stilke og grene, samt lugning af ukrudt langs stokroser og grusstier.
Vi har fået nye haveredskaber, så arbejdet gik som en leg.

Vi starter sæsonen næste år i april måned. Endelig dato udsendes til den tid.


(Klik på billederne for at se dem i større udgave)
 

(Obs: Hvis et havelavsmedlem får lyst til at gå i haven udenfor de aftalte mødedage og ønsker selskab, så send bare en mail eller SMS og hør om andre har lyst til at være med. Nøglen til Kustodeboligen kan lånes i Helligåndshuset.)